Watch Medier

Coop har fundet ny HR-direktør

Hun kommer fra servicekoncernen ISS, hvor hun har haft en 12 år lang karriere.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Coop har fået en ny HR-direktør i form af 49-årige Lotte Hjortlund Andersen.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra ISS, hvor hun sammenlagt har arbejdet i 12 år koncentreret om HR og CSR. Hun har bl.a. haft jobbet som Global Diversity & Inclusion Lead og senest som HR-direktør i siden 2016.

"Med Lotte på holdet får vi den rigtige kapacitet til at stå i spidsen for at udvikle Coop til dansk detailhandels mest attraktive arbejdsplads og det foretrukne sted at gøre karriere. Og ikke mindst at gøre det med fokus på mangfoldighed, som hun har arbejdet meget med hidtil," siger koncernens adm. direktør Kræn Østergård Nielsen.

Lotte Hjortlund Andersen begynder på jobbet 1. maj.

"Coop har altid stået for mig som en fantastisk virksomhed med gode værdier. Jeg glæder mig til at blive en del af Coops nye, stærke ledelse – og være med til sammen med resten af HR-teamet at sikre konstant fokus på alle de dygtige medarbejdere," siger Lotte Hjortlund Andersen.

Coops madbutik er snart størst på nettet  Undersøgelse: Chipskending udråbt som stærkeste mærke i dansk dagligvarehandel Svensk detailkæmpe udbetaler stor bonus efter ny fremgang

Mere fra Watch Medier

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Formandsskifte i Gyldendal

”Gyldendal har været igennem et par år med store forandringer, men har nu en ny og stærk direktion og en selskabsstruktur, der er faldet på plads,” udtaler afgående formand Poul Erik Tøjner, der afløses af næstformanden.

Læs også

Relaterede