Watch Medier

Tre personer var i spil til Mads Krogsgaard Thomsens nye direktørjob

En kvinde fra udlandet og to danskere var i spil til posten som direktør for Novo Nordisk Fonden, som i sidste ende gik til Novo Nordisks forskningsdirektør, Mads Krogsgaard Thomsen.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Valget af Mads Krogsgaard Thomsen som kommende topchef i Novo Nordisk Fonden skete ikke uden konkurrence.

I sidste ende stod valget mellem tre personer; en kvinde fra udlandet og to danskere, fortæller formand Lars Rebien Sørensen til dagbladet Børsen.

"De blev ranket, så det ikke var mit valg, for jeg var godt klar, at jeg kunne skydes i skoene bagefter, at jeg havde trumfet noget igennem," siger Lars Rebien Sørensen til avisen.

Valget om at satse på den mangeårige forskningsdirektør fra Novo Nordisk betød samtid et farvel til den hidtidige kronprins i fonden, Niels Peder Nielsen, der stoppede ved udgangen af oktober 2020.

Mads Krogsgaard Thomsen om rokader i Novo-gruppen: "Det er set med mine øjne en win-win-situation"  Mads Krogsgaard Thomsen stopper hos Novo Nordisk

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede