Thomas Funding bliver ny chef for TV 2 Nyhederne i Odense

Efter tre år som redaktør på Avisen Danmark vender Thomas Funding retur til TV 2 for at blive chefredaktør for TV 2 Nyhederne i Odense og medlem af chefredaktionen.
Foto: Tim Kildeborg Jensen / Ritzau Scanpix / TV 2
Foto: Tim Kildeborg Jensen / Ritzau Scanpix / TV 2

Det bliver Thomas Funding, der bliver ny chef for TV 2 Nyhederne i Odense, efter stationen har søgt en særskilt tovholder til nyhedsafdelingen i Odense. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Thomas Funding har de seneste tre år været politisk redaktør for Avisen Danmark, som Jysk Fynske Medier udgiver, og som han blev hentet til efter at have været en del af TV 2's politiske redaktion i flere år bl.a. som reporter, analytiker og redaktør. Nu slipper han den politiske journalistik for at kaste sig over den nye ledelsesopgave.

Som ny chefredaktør for TV 2 Nyhederne i Odense og medlem af chefredaktionen bliver opgaven bl.a. at styrke samarbejdet med TV 2 Regionerne samt kvalitetssikre dækningen af hele Danmark på tv og digitalt, skriver TV 2.

"Thomas Funding er kendt som en stærk og dygtig journalist, der insisterer på, at der skal produceres god og væsentlig journalistik fra alle egne af Danmark. Derfor er det helt rigtigt at have Thomas som chefredaktør for Nyhederne og vores hovedsæde i Odense, hvor vi altid skal udnytte den unikke placering midt i Danmark i vores journalistik. Samtidig skal Kvægtorvet spille en endnu større rolle i udviklingen af journalistikken på vores digitale platforme," siger Ulla Pors Nielsen, der er TV 2s nyudnævnte nyhedsdirektør i meddelelsen.

Thomas Funding, 37, overtager rollen som chefredaktør i Odense efter Jacob Kwon, der samtidig med rollen som nyhedschef også har haft posten i Odense. Den titel slipper han nu, men fortsætter som nyhedschef og souschef på TV 2 Nyhederne med base i København.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også