Danpo får ny direktør

Fjerkræslagteriet Danpo skifter ud på direktørposten. Et medlem af ledelsen i det svenske moderselskab tager over efter Mark Ole Juel Hemmingsen, der nåede at sidde godt fire et halvt år på posten.
K | Foto: Joachim Adrian
K | Foto: Joachim Adrian

Fjerkræslagteriet Danpo har fået en ny mand i direktørstolen.

Fremover bliver Alf Magnus Lagergren ny adm. direktør for slagteriet, der beskæftiger over 1000 ansatte, fremgår det af erhvervsregistret CVR.

Han overtager rollen fra Mark Ole Juel Hemmingsen, der efter fire et halvt år stopper som direktør. Alf Magnus Lagergren sidder i ledelsen i svenske Scandi Standard, der ejer Danpo.

Danpo, der står for størstedelen af Scandi Standards salg, fik i 2020 en omsætning på 3,25 mia. svenske kr. (2,39 mia. kr.), hvilket er en tilbagegang på 175 mio. svenske kr. svarende til fem pct.

Danpo slagter omkring 50 millioner kyllinger om året med slagteri i Aars samt forædlingsfabrik og hovedkontor i Farre ved Give.

Danske Danpo blev slået sammen med svenske Kronfågel i 2013 og blev til det børsnoterede selskab Scandi Standard.

Siden har selskabet opkøbt flere firmaer og består nu udover de førnævnte forretninger af Den Stolte Hane i Norge, Manor Farm i Irland og Naapurin Maalaiskana i Finland.

Danpos ejer forventer at runde milliard-milepæl efter coronaår Fjerkrækoncern flyver med på plantebølge Danpo-ejer halverer overskuddet i fjerde kvartal 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også