Watch Medier

Mads Krogsgaard Thomsen håber på ti år i spidsen for Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisks afgående forskningsdirektør, Mads Krogsgaard Thomsen, ser trods sine 60 år skiftet til Novo Nordisk Fonden som begyndelsen på ti gode år.

Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Ansættelsen af Mads Krogsgaard Thomsen som direktør i Novo Nordisk Fonden fra 1. marts er ikke en rekruttering til den korte bane.

Det siger Novo Nordisks afgående forskningsdirektør til dagbladet Børsen.

"Det kan godt være, at jeg er fyldt 60 år, men jeg har aldrig følt mig yngre. Jeg er også nygift og solen skinner, så der er en masse dejlige ting. Derfor tænker jeg, at når det nu bød sig, så er det perfekt, for jeg har ti gode år, måske, hvis helbredet tillader det, hvor jeg virkelig kan nikke den en skalle," siger han.

Mads Krogsgaard Thomsen skifter efter 20 år som forskningsdirektør for Novo Nordisk til selskabets ejer, Novo Nordisk Fonden.

Her efterfølger han Birgitte Nauntofte, der har været adm. direktør siden 2009.

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også