Watch Medier

Proptech-virksomhed snupper profil inden for ejendomsservice

Den globale proptech-leverandør Planon har ansat Peter Ankerstjerne som ny strategichef. Han kommer fra en stilling som chef for facility management hos JLL. Han er desuden formand for globalt talerør for ejendomsservice.

Peter Ankerstjerne var i 24 år ansat i service-koncernen ISS. | Foto: PR / ISS

Danske Peter Ankerstjerne er i februar tiltrådt som ny strategichef hos Planon, der er global software-leverandør inden for facility management. Det oplyser selskabet, der har over 800 ansatte, i en pressemeddelelse.

Peter Ankerstjerne kommer fra en stilling som chef for facility management hos den globale ejendomsrådgiver Jones Lang LaSalle (JLL). Han har tidligere været ansat hos ejendomsservice-kæmpen ISS, hvor han fra 2008 til 2019 var marketingschef.

Derudover har Peter Ankerstjerne siden juli 2020 været formand for International Facility Management Association (IFMA), der med over 23.000 medlemmer er verdens største sammenslutning af facility managers.

"Jeg er begejstret for, at Peter har valgt Planon som det næste skridt i sin karriere og vil tilslutte sig Planon-holdet i sin rolle som strategichef," udtaler Pierre Guelen, adm. direktør og grundlægger af Planon Group, i pressemeddelelsen.

"Peters brede erfaring inden for vores domæne vil være et værdifuldt bidrag til Planons rejse mod at lede det globale smart building-marked," fortsætter han.

Dansker i front for globalt talerør for ejendomsservice 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs