Watch Medier

ALK foreslår GN Hearings topchef til bestyrelsen

Gitte Aabo, der er tidligere topchef for Leo Pharma og nuværende topchef for GN Hearing, foreslås som nyt bestyrelsesmedlem i den børsnoterede allergikoncern ALK. Desuden forelås Bertil Lindmark til bestyrelsen.

Gitte Aabo er på vej ind i ALK-Abellós bestyrelse. | Foto: GN Hearing / PR

ALK-Abellós bestyrelse foreslår nyvalg af Gitte Aabo, der er topchef hos GN's høreapparatselskab, GN Hearing, på den ordinære generalforsamling 18. marts.

Det fremgår af indkaldelsen til generalforsamlingen i ALK-Abelló, som udvikler allergimedicin.

Foruden Gitte Aabo, der også har været topchef for Leo Pharma, foreslås der nyvalg af Bertil Lindmark, som har mange års erfaring fra en stribe store medicinal- og medtech-selskaber.

ALK's formand, Anders Hedegaard, står til genvalg ved generalforsamlingen, og det samme gør næstformand Lene Skole.

Mere fra Watch Medier

Birkenstock solgt til Louis Vuitton-ejet kapitalfond

Det familiejede tyske skofirma Birkenstock er blevet solgt til en kapitalfond, som blandt andet den franske luksusvarekoncern LVMH står bag. Fonden menes at have betalt omkring 29 mia. kr. for lædersandalproducenten.

Tryg-ejer fastholder milliardoverskud trods svært coronaår

Tryghedsgruppen landede en ekstraordinær bundlinje i et ekstraordinært år. En stor del af pengene er øremærket forsikringsselskabet Trygs køb af britiske RSA's skandinaviske aktiviteter, men der bliver stadig råd til medlemsbonus og uddelinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier