30-årig universitetsforsker bliver ny analysechef hos erhvervsmægler

Efter fire år som postdoc på Københavns Universitet skal Gregers Nytoft Rasmussen være analysechef hos erhvervsmægleren Colliers. Ansættelsen viser ifølge Colliers-chef firmaets ambitioner om "at blive mere datadrevne og analytiske i vores tilgang til markedet."
Foto: Colliers
Foto: Colliers

Colliers har fundet sin kommende analysechef på Københavns Universitet. 30-årige Gregers Nytoft Rasmussen er, fremgår det af en pressemeddelelse, fra 1. marts ansat hos erhvervsmægleren, hvor han bliver tilknyttet afdelingen Vurdering og Rådgivning.

Gregers Nytoft Rasmussen har de seneste fire år arbejdet som postdoc på universitetet, og i sin ph.d.-afhandling i økonomi har han ved at kombinere datakilder bl.a. undersøgt, hvilken rolle faktorer som risikovillighed og tålmodighed spiller i forbindelse med finansielle beslutninger.

Ifølge Emil Helmsøe-Zinck, chef for Vurdering og Rådgivning, kommer firmaets nye analysechef til at spille "en central rolle i vores ambitioner om fortsat at blive mere datadrevne og analytiske i vores tilgang til markedet."

"Vi oplever stadig et voksende behov for kompleks rådgivning, hvor investorer i hele Danmark ønsker en endnu større indsigt i ejendomsmarkedet og dets underliggende dynamikker," siger Emil Helmsøe-Zinck i meddelelsen.

"Vi forventer hurtigt, at vores nuværende og omfattende datagrundlag i endnu højere grad kan komme vores kunder til gode gennem et forbedret beslutningsgrundlag på baggrund af nye dataindsigter og -vinkler, som Gregers kan bidrage med."

Den danske gren af det globale selskab Colliers International beskæftiger omkring 135 mennesker og har kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Økonom bliver ny analysechef hos Newsec Advisory 

EDC Erhverv Poul Erik Bech henter analysechef hos Colliers 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også