Watch Medier

Tidligere Toms-direktør vender hjem til brødkæmpe

Carsten Lyngsø Thomsen begynder i ny direktørstilling med ansvar for Nord- og Vesteuropa i Lantmännen Unibake, hvor han tidligere har været Schulstad-direktør.

Carsten Lyngsø Thomsen skifter chokolade ud med brød, som ny driftsdirektør i Lantmännen Unibake med ansvar for de nordeuropæiske aktiviteter. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

I sommer sendte Toms Gruppen sin topchef, Carsten Lyngsø Thomsen, på porten, men nu er han vendt tilbage til det velkendte brødunivers.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

GN Store Nords aktieudvidelse mødt med kursfald

GN Store Nords aktiekurs faldt kraftigt torsdag oven på meldingen om en stor aktieudvidelse og offentliggørelsen af årsregnskabet. Aktionærerne har lidt et værditab på 55 pct. over de seneste 12 måneder.

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Underskud og formandsskifte i Gyldendal

Efter frasalg af den underskudsgivende bogstreamingtjeneste Chapter og en lavere indtjening på flere områder fik forlagshuset et underskud på næsten 60 mio. kr. i 2022. Næstformand overtager formandsposten ved næste generalforsamling.

Læs også

Relaterede