Watch Medier

Formanden stopper i Parken

Bo Rygaard, der har været formand for Parken Sport & Entertainment i seks år, stopper på posten ved generalforsamlingen i april.

Bo Rygaard stopper som formand for Parken. | Foto: Jens Dresling

Bo Rygaard genopstiller ikke som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, som er det børsnoterede selskab bag fodboldklubben FC København. Han fratræder dermed efter seks år på posten.

Formelt vil Bo Rygaard træde tilbage på en generalforsamling 19. april. Han vil derefter fortsætte som rådgiver for selskabet.

I efteråret sidste år var Bo Rygaard med til at fyre Ståle Solbakken som manager i FCK, og siden har fodboldklubben foretaget en række ændringer i den sportslige ledelse.

Jess Thorup er ansat som ny cheftræner, mens Peter Christiansen begynder i jobbet som ny sportschef fra 1. april.

For lidt tid til Parken og FCK

Beslutningen om at forlade formandsposten er en prioritering, som Bo Rygaard selv har foretaget, forklarer han. Han kunne ikke længere afse den tid, der skal bruges på at udvikle Parken og FCK.

Bo Rygaard har takket ja til flere nye opgaver og bestyrelsesposter, som han vil tiltræde i den kommende tid som en del af sin øvrige bestyrelseskarriere.

FCK lader dog ikke Bo Rygaard forsvinde helt fra sin tilknytning til hovedstadsklubben.

"Heldigvis slipper jeg det ikke helt, da bestyrelsen fortsat gerne ser, at jeg er tilknyttet som rådgiver. Det giver mig tid til, at jeg kan koncentrere mig om flere nye opgaver og bestyrelsesposter," siger Bo Rygaard til klubbens hjemmeside.

Parken vil senere oplyse, hvem der indstilles som ny formand.

Henrik Møgelmose, næstformand i Parken, havde gerne set Bo Rygaard fortsætte, men accepterer beslutningen.

"Bo har været en særdeles aktiv og engageret bestyrelsesformand, der har stået i spidsen for en udvikling af selskabet, som har skabt vedvarende værdi," siger næstformanden.

Henrik Møgelmose, der er næstformand, siger, at Rygaard har sat sit præg på koncernen, han har stået i spidsen for udvikling og har skabt vedvarende værdi.

"Det gælder blandt andet købet af kontortårn D i Parken, således at vi i dag ejer samtlige fire kontortårne, salget af Fitness DK til Sats og etableringen af det tredje Lalandia i Søndervig, hvor samtlige 440 sommerhuse er solgt, og centret står klar til åbning i 2022," påpeger næstformanden og opremser forlængede aftaler med DBU og Carlsberg samt de resultater, som FCK har opnået.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs