Watch Medier

Erfaren bankkvinde er ny udlejningschef hos københavnsk Home-mægler

Lone Bille Schjødt er ansat som udlejningschef i Home-mægleren Lone Bøegh Henriksens projekt- og udlejningsafdeling i Københavns Sydhavn. Hun har en fortid i blandt andet Danske Bank og Alm. Brand.

Navnesøstrene Lone Bøegh Henriksen (tv.) og Lone Bille Schjødt (th.) skal fremover arbejde sammen i koncernens ledergruppe. | Foto: PR / Home

Home-mægleren Lone Bøegh Henriksen har ansat Lone Bille Schjødt i en ny stilling som udlejningschef i Home Sydhavnen & Projektsalg. Det oplyser ejendomsmægleren i en pressemeddelelse.

Den nye udlejningschef har mere end 30 års erfaring fra finanssektoren, hvor hun blandt andet har været chef for Private Wealth Management i Danske Bank. Hun har siden 2019 været ansat i Alm. Brand som regionsdirektør og fik i 2020 også titel af direktør for bankdelens privatforretning.

"I Danske Bank har jeg arbejdet sammen med Home og ikke mindst med Home Lone Bøegh Henriksen, og jeg har altid være imponeret over ambitionsniveauet, det helhjertede kundefokus, professionalismen og den begejstring, der lyser ud af medarbejderne," udtaler Lone Bille Schjødt.

Den erfarne bankkvinde bliver samtidig en del af ledergruppen i Lone Bøegh Henriksen A/S. Og det glæder topchefen selv, der ud over Home Sydhavnen & Projektsalg også driver 11 Home-butikker i hovedstadsområdet.

"Lone har et enormt netværk og har igennem sin karriere arbejdet på højt niveau med kunderejsen, salgsledelse og forandringsledelse. Det glæder vi os til at blive inspireret af," udtaler Lone Bøegh Henriksen, der ser værdi i den nyoprettede stilling.

"Forretningen er blevet så stor, at vi har et ønske om en yderligere professionalisering og strømlining med en dedikeret udlejningschef. Målet er at skabe branchens bedste kundeoplevelser og skabe bedst mulig merværdi for vores professionelle kunder," udtaler hun.

Amerikansk investor overtager danske luksusboliger for knap 1 mia. kr.

Nye regler for mæglere: Slut med usikkerhed om boligens størrelse ved projektsalg 

Home Erhverv henter ny direktør til Aarhus-afdeling

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs