Watch Medier

Erfaren bankkvinde er ny udlejningschef hos københavnsk Home-mægler

Lone Bille Schjødt er ansat som udlejningschef i Home-mægleren Lone Bøegh Henriksens projekt- og udlejningsafdeling i Københavns Sydhavn. Hun har en fortid i blandt andet Danske Bank og Alm. Brand.

Navnesøstrene Lone Bøegh Henriksen (tv.) og Lone Bille Schjødt (th.) skal fremover arbejde sammen i koncernens ledergruppe. | Foto: PR / Home

Home-mægleren Lone Bøegh Henriksen har ansat Lone Bille Schjødt i en ny stilling som udlejningschef i Home Sydhavnen & Projektsalg. Det oplyser ejendomsmægleren i en pressemeddelelse.

Den nye udlejningschef har mere end 30 års erfaring fra finanssektoren, hvor hun blandt andet har været chef for Private Wealth Management i Danske Bank. Hun har siden 2019 været ansat i Alm. Brand som regionsdirektør og fik i 2020 også titel af direktør for bankdelens privatforretning.

"I Danske Bank har jeg arbejdet sammen med Home og ikke mindst med Home Lone Bøegh Henriksen, og jeg har altid være imponeret over ambitionsniveauet, det helhjertede kundefokus, professionalismen og den begejstring, der lyser ud af medarbejderne," udtaler Lone Bille Schjødt.

Den erfarne bankkvinde bliver samtidig en del af ledergruppen i Lone Bøegh Henriksen A/S. Og det glæder topchefen selv, der ud over Home Sydhavnen & Projektsalg også driver 11 Home-butikker i hovedstadsområdet.

"Lone har et enormt netværk og har igennem sin karriere arbejdet på højt niveau med kunderejsen, salgsledelse og forandringsledelse. Det glæder vi os til at blive inspireret af," udtaler Lone Bøegh Henriksen, der ser værdi i den nyoprettede stilling.

"Forretningen er blevet så stor, at vi har et ønske om en yderligere professionalisering og strømlining med en dedikeret udlejningschef. Målet er at skabe branchens bedste kundeoplevelser og skabe bedst mulig merværdi for vores professionelle kunder," udtaler hun.

Amerikansk investor overtager danske luksusboliger for knap 1 mia. kr.

Nye regler for mæglere: Slut med usikkerhed om boligens størrelse ved projektsalg 

Home Erhverv henter ny direktør til Aarhus-afdeling

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs