Watch Medier

Medstifter bryder ud af ejendomsudvikler for at skabe ny virksomhed

Rasmus Nørgaard stifter eget firma målrettet boliger, der giver en inkluderende by. Med på holdet er bl.a. tidligere 3XN-partner.

Nrep-stifter Rasmus Nørgaard går solo med sit eget projekt, men beholder Nrep som medinvestor. | Foto: PR / Nrep

Ejendomsudvikleren og -investoren Nrep føder en ny virksomhed, som en af grundlæggerne, Rasmus Nørgaard, står bag, skriver Estate Magasin.

Virksomheden, Home.Earth, er stiftet med Nrep i ryggen, og målet er at finde en model for, hvordan man kan bygge boliger, der giver en inkluderende by.

"Det motiverer mig at prøve at finde løsninger på noget, som ingen andre kan finde løsninger på. Jeg vil være stolt af at være med til at skabe en inkluderende og sammenhængende by, men også set ud fra et konkurrenceperspektiv vil jeg synes, det kunne være sjovt at lykkes med noget, som mange tror ikke kan lade sig gøre," siger Rasmus Nørgaard til Estate Magasin.

Den første grund til boligudvikling er under forhandling i bydelen Nærheden i Taastrup, fremgår det.

Holdet, der skal føre visionen ud i livet, tæller bl.a. flere tidligere McKinsey-folk og tidligere partner i arkitektfirmaet 3XN Kasper Guldager, fremgår det af det nye firmas hjemmeside.

Nrep bekræfter ny fond uden udløbsdato – når 6,7 mia. kr. i tilsagn

Nrep rejser knap en milliard til grøn tech-fond

Nrep henter trekvart milliard i finansiering til ny fond

Nrep overtager plejehjem fra konkursbo og indgår 25-årig lejeaftale 

Mere fra Watch Medier

Danske Bank lander 2022-underskud på 5 milliarder

Danske Bank fik i fjerde kvartal 2022 det højeste kvartalsoverskud i årevis. For hele året blev det dog til et underskud på 5,1 mia. kr. på grund af bøderegningen i hvidvasksagen fra Estland. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs