Watch Medier

Totalkredit mister topchef

Pensionsselskabet PFA har hentet Totalkredits adm. direktør, Camilla Holm, til en stilling som koncerndirektør for kunder og services.

Camilla Holm rykker fra realkreditten til pensionssektoren. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Senest ved udgangen af juni siger Totalkredits adm. direktør, Camilla Holm, farvel til sit job, oplyser realkreditselskabets ejer, Nykredt. Hun skal i stedet være koncerndirektør for kunder og services i pensionsselskabet PFA.

"Vi er kede af at sige farvel til Camilla, men vi er også stolte på hendes vegne over den spændende mulighed, som hun står overfor. Jeg er overbevist om, at Camilla kommer til at gøre en forskel i PFA, som hun også har gjort for Totalkredit. Jeg glæder mig over, at vi kommer til at fortsætte vores samarbejde, omend i en anden skæring," siger Michael Rasmussen, der er bestyrelsesformand for Totalkredit og topchef i Nykredit, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs