Watch Medier

TV 2 opruster eventudvikling med ny redaktionschef fra DR

TV 2's eventafdeling får ny profil om bord og henter DR-redaktør på bl.a. Fællessang ind som redaktionschef for formatudvikling og events.

Arkivfoto. | Foto: Martin Lehmann

TV 2 hyrer Mads Bøgn Johansen som ny redaktionschef med ansvar for udvikling af nye formater og events, skriver Altinget.

Martin Bøgh Johansen har været på DR godt ni år, hvor han begyndte som journalistpraktikant i 2010-11. Han har været journalist og redaktør på flere programmer på radio og tv - bl.a. Detektor på P1 og Fællessang på DR1.

Han har været redaktør for udvikling og events i DR Nyheder siden 2017.

I februar hentede TV 2 en af DRs helt store profiler, Ask Rostrup ind som ny chefredaktør for TV 2 News. Det skete i kølvandet på tidligere chefredaktør Ulla Pors udnævnelse til ny nyhedsdirektør på tv-stationen.

Mere fra Watch Medier

DFDS forudser fremgang i logistikforretningen i 2023

Færge- og logistikselskabet kommer ud af 2022 nogenlunde som ventet. Økonomisk afmatning vil påvirke forretningen i 2023, hvor selskabet dog regner med at holde fast i omsætningsniveauet fra sidste år. (Opdateres)

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Læs også

Relaterede