Watch Medier

Alm. Brand. sætter skub i digitalisering og henter ny udviklingschef i ATP

Forsikringsselskabet Alm. Brand henter ny udviklingschef i ATP og opretter samtidig ny afdeling, der skal sætte fart på den digitale udvikling i virksomheden.

Claus Mølgaard Andreassen kommer til Alm. Brand. fra en stilling som Head of Analytics and Artificial Intelligence i ATP.

Ord som digitalisering, automatisering og kunstig intelligens er buzzwords i alle brancher i dag, også i finanssektoren, hvor håbet er, at de teknologiske landvindinger vil frigøre mandetimer til udvikling og innovation.

Hos Alm. Brand styrker man nu sit fokus på området med ansættelse af Claus Mølgaard Andreassen, der er ny udviklingschef og som fremover vil lede den nye afdeling med det sprogforvirrede navn ’Automatisering og Artificial Intelligence’.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs