Watch Medier

Fynbo Foods udvider direktionen

Som led i marmeladevirksomheden Fynbo Foods' ekspansion bliver der føjet tre nye medlemmer til direktionen.

Foto: Fynbo Foods A/S

Midt i pandemiens rasen investerede den nordjyske marmeladevirksomhed Fynbo Foods 150 mio. kr. i nye produktionslinjer for at blæse til angreb på markedet.

I forlængelse af de store vækstambitioner udvider topchef Richard Fynbo nu også ledelsen af selskabet med tre nye medlemmer af direktionen. Det drejer sig om driftsdirektør Per Kristiansen, finansdirektør Trine Kalstrup Christensen og HR- og juridisk direktør Maria Bukdahl Rukjær.

"Jeg ser frem til et tæt samarbejde med Trine, Maria og Per i direktionen. Med de bedste medarbejdere og en stærk direktion står vi som virksomhed rustet til den fortsatte vækst og udvikling," udtaler adm. direktør Richard Fynbo på selskabets Linkedin-profil.

Selskabet har gennem længere tid arbejdet på at udvide porteføljen af marmelade og øvrige frugt- og grøntsagsbaserede produkter fra to nye produktionslinjer. Fabrikken skulle stå klar her i begyndelsen af 2021, og målet har været at øge væksten i det globale marmeladesalg i indeværende år.

"Vi har brugt de sidste tre år på at forny produktionen, hæve kapaciteten og på helt nye produkter. Skoene er kridtet og vi venter bare på, at der bliver fløjtet. For der skal ud og sælges noget mere for at matche investeringerne for over 150 millioner. Der skal noget mere ud over rampen," sagde Richard Fynbo til FødevareWatch i december.

Fynbo Foods-chef blæser til angreb: "Der skal noget mere ud over rampen" Nordjysk marmeladeproducent holder sporet under nedlukning Aftalen skulle åbne kinesisk marked – coronakrisen bremser økologisk eksporteventyr 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs