Watch Medier

Irma henter ny salgs- og driftsdirektør i Føtex

Efter otte år i Føtex skal Jan Larsen være direktør for salg og drift i Irma-kæden.

Foto: PR / Coop

Coop har hentet en gammel kending hjem til Irma-kæden.

Af en meddelelse fra dagligvarekoncernen fremgår det, at 57-årige Jan Larsen skal være ny salgs- og driftsdirektør i Irma.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i Føtex under Salling Group, som han skiftede til i 2013 efter at have været i Irma i 30 år.

"Det er som at komme hjem. Jeg er Irma-mand i hjertet og glæder mig til sammen med hele Irma-holdet at videreudvikle kæden, som den førende på både varer og service i branchen," udtaler Jan Larsen,

Jan Larsen har de seneste otte år været ansat i Føtex. | Foto: PR / Coop
Jan Larsen har de seneste otte år været ansat i Føtex. | Foto: PR / Coop

Han begynder i sit nye job 1. maj.

I sit nye arbejde skal Jan Larsen referere til kædedirektør Charlotte Nilsson Nordby, og han kommer til at indgå i ledelsen, som også består af kommerciel direktør Rikke Wolff, økonomichef Jørn Mogensen, marketingchef Lise Hørdam og konstitueret HR Chef Emil Ejlersen.

52-årige Charlotte Nilsson Norby blev selv udpeget som kædedirekør for Irma i sidste måned, hvor hun overtog jobbet efter kommerciel chef Rikke Wolff, der siden slutningen af november har været konstitueret kædedirektør i kæden.

Charlotte Nilsson Norby kommer fra Løgismose Meyers, og som fast kædedirektør afløser hun Søren Steffensen, der blev afskediget i forbindelse med den store Coop-rokade i november.

Coop-formand: Vi skal i offensiven og vinde det tabte tilbage Ny kædedirektør: Coop 365 adskiller sig fra Fakta på sortimentet Coop henter ny Irma-direktør i Løgismose 

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs