Watch Medier

Tidligere Rejseplanen-direktør træder ind i ITU's bestyrelse

ITU's bestyrelsen får et nyt medlem fra starten af april.Hun har tidligere været direktør i Rejseplanen samt Symbion Science Park, og sidder i dag i spidsen for Molio.

Foto: PR / Molio

Det danske it-universitet får nyt bestyrelsesmedlem, lyder det i en pressemeddelelse.

I kølvandet på et åbent opslag, peger IT-Universitetets udpegningsorgan nemlig på Christina Hvid som nyt medlem af bestyrelsen.

Til dagligt er hun adm. direktør i Molio, der er et videncenter for virksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche. Hun har tidligere været topchef i Rejseplanen samt adm. direktør i Symbion Science Park i en årrække.

Formand for bestyrelsen, Carsten Gomard, der er medstifter af Netcompany, ser frem til tilføjelsen i bestyrelsesgruppen.

"Jeg glæder mig over, at universitetets bestyrelse får et nyt medlem med stor indsigt i den digitale transformation og en passion for it og innovation. Christina Hvid har lang bestyrelses- og ledelseserfaring, og hun har en solid viden om de behov, som det danske samfund har for it-uddannelser og it-forskning," siger han i meddelelsen.

Christina Hvid indtræder i bestyrelsen pr. 1. april 2021. Hun afløser Lars Frelle-Petersen, som er udtrådt af bestyrelsen ved årsskiftet grundet jobskifte.

Dansk universitet skal være med til at udvikle europæisk bæredygtighedsplatform

It-branchen trækker i unge kvinder 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs