Watch Medier

Berlingske flytter rundt på topkommentatorer

Berlingske får ny politisk kommentator på Christiansborg i form af mediets nuværende samfundsredaktør, Bent Winther. Han afløser Thomas Larsen, som fremover bliver seniorkommentator med fokus på bredere samfundsemner.

Foto: PR/Berlingske Media/Mathias Svold

Berlingskes Christiansborg-redaktion bliver én journalist rigere. Det sker som led i en rokade, der bl.a. betyder, at Bent Winther, samfundsredaktør på indlandsredaktionen, bliver politisk kommentator og får arbejdssted på Slotsholmen. Det skriver Berlingske selv.

Bent Winther erstatter Thomas Larsen, som i stedet bliver såkaldt seniorkommentator og skal bruge sin tid på "de store emner i samfundet: Det danske monarki, demokratiets og nationens tilstand, internationale strømninger og politiske brudflader, der påvirker Danmark," lyder det.

Christiansborg-redaktionen får desuden yderligere to nye ansigter. Henrik Jensen, der har været i gravergruppen, og Tobias Bast Reinwald, som har arbejdet på AOK og indlandsredaktionen, er således nye på Slotsholmen. Thue Ahrenkilde Holm forlader Christiansborg og skal fremover være på indlandsredaktionen.

Mere fra Watch Medier

Danske Bank lander 2022-underskud på 5 milliarder

Danske Bank fik i fjerde kvartal 2022 det højeste kvartalsoverskud i årevis. For hele året blev det dog til et underskud på 5,1 mia. kr. på grund af bøderegningen i hvidvasksagen fra Estland. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs