Watch Medier

Ikano Bolig finder salgschef hos Home

Boligudvikler med Ikea-rødder vil lade ejendomsmægler gennem otte stå i spidsen for salg og udlejning.

Louise Schaldemose er ny salgs- og udlejningschef hos Ikano Bolig. | Foto: PR / Ikano Bolig

Ikano Bolig, der efter en årrække i Sverige har indtaget Danmark med boligudviklingsprojekter i bl.a. Greve og Hillerød, ansætter Louise Schaldemose som salgs- og udlejningschef, oplyser firmaet.

Hun har arbejdet som ejendomsmægler i otte år, og kommer senest fra et job som udlejningschef i projektafdelingen hos Home-mægleren Lone Bøgh Henriksen i København.

"Det bliver spændende at være med til at etablere en helt ny funktion hos Ikano Bolig og bygge et stærkt team op. Jeg glæder mig til at skabe tillidsfulde relationer og følge køberne på hele deres rejse – fra potentielle købere til etablerede boligejere," udtaler Louise Schaldemose i meddelelsen.

Ikano Bolig, der ejes af Ikea-familien Kamprad, oplyste i februar at have investeret 300 mio. kr. i sine projekter i Greve og Hillerød. Derudover er 100.000 kvm nye boligbyggerier i pipeline, som forventes påbegyndt i år, fremgår det.

Ikano Bolig skyder trecifret millionbeløb i projekter og varsler flere sjællandske boliger

Ikano sætter to boligbyggerier i gang før tid

Ikano Bolig bygger yderligere 145 boliger

Nye Ikano-boliger skyder op syd for København 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs