Watch Medier

A4 Medier hyrer Politiken-kommentator som direktør og chefredaktør

Den nye chefredaktør og adm. direktør hos fagbevægelsens A4 Medier bliver Kristian Madsen, der kommer fra et job som politisk kommentator hos Politiken.

Foto: Screenshot fra a4arbejdsliv.dk

Kristian Madsen forlader sin stilling som politisk kommentator hos Politiken for i stedet af blive adm. direktør og chefredaktør for A4 Medier. Det skriver Politiken.

På Twitter skriver Kristian Madsen selv, at han begynder i sit nye job den 1. maj.

"Jeg har et helt specielt forhold til virksomheden. Det sidste, jeg gjorde som ansat i LO i 2008, var at skrive udgivelsesgrundlaget for det, der i dag er A4, på basis af fagbevægelsens værdigrundlag. Siden har jeg skævet til op- og nedture gennem tiden," skriver han på Twitter.

Kristian Madsen skal erstatte Nicolai Kampmann, der stopper som chefredaktør ved udgangen af marts.

Han skal forsøge at vende A4-skuden, der i de sidste fem år har tabt i alt 31 mio. kr. I 2020 lød underskuddet på 4,7 mio. kr. før skat. Ambitionen er at nå sorte tal på bundlinjen i 2022.

 

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs