Watch Medier

A4 Medier hyrer Politiken-kommentator som direktør og chefredaktør

Den nye chefredaktør og adm. direktør hos fagbevægelsens A4 Medier bliver Kristian Madsen, der kommer fra et job som politisk kommentator hos Politiken.

Foto: Screenshot fra a4arbejdsliv.dk

Kristian Madsen forlader sin stilling som politisk kommentator hos Politiken for i stedet af blive adm. direktør og chefredaktør for A4 Medier. Det skriver Politiken.

På Twitter skriver Kristian Madsen selv, at han begynder i sit nye job den 1. maj.

"Jeg har et helt specielt forhold til virksomheden. Det sidste, jeg gjorde som ansat i LO i 2008, var at skrive udgivelsesgrundlaget for det, der i dag er A4, på basis af fagbevægelsens værdigrundlag. Siden har jeg skævet til op- og nedture gennem tiden," skriver han på Twitter.

Kristian Madsen skal erstatte Nicolai Kampmann, der stopper som chefredaktør ved udgangen af marts.

Han skal forsøge at vende A4-skuden, der i de sidste fem år har tabt i alt 31 mio. kr. I 2020 lød underskuddet på 4,7 mio. kr. før skat. Ambitionen er at nå sorte tal på bundlinjen i 2022.

 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede