Watch Medier

Nina Smith rykker ind i bestyrelse hos grøn tænketank

Professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestyrelsesformand i Forenet Kredit, Nina Smith, er sammen med tidligere direktør i Fødevarebanken trådt ind i bestyrelsen hos tænketanken Frej.

Økonomiprofessor Nina Smith er nyt medlem af bestyrelsen i Frej. | Foto: Frej / PR

Nina Smith og Karen-Inger Thorsen er nye bestyrelsesmedlemmer i tænketanken Frej efter en generalforsamling torsdag.

Nina Smith, der er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestyrelsesformand i Forenet Kredit, og Karen-Inger Thorsen, der for nyligt fratrådte jobbet som direktør i Fødevarebanken tager over efter Bo Lidegaard og Christina Pamela Kreutzmann Bøndergaard.

I bestyrelsen finder man også tidligere Kopenhagen Fur-direktør Torben Nielsen og formand Helene Regnell, der er stiftende partner i Lead Sustainability og tidligere har været CSR-chef i daværende Dansk Supermarked

"Frej flytter simpelthen noget, og det vil jeg rigtig gerne være med til at bidrage til i bestyrelsen, for jeg synes, det er en utrolig vigtig dagsorden at hjælpe dansk landbrug til også at have en fremtid med alle de udfordringer, der er," siger Nina Smith om sin indtræden i bestyrelsen.

Tænketank ønsker mere håndfast plantesats: "Markedet kommer af sig selv"

Plantebranchen kalder på politiske tiltag: "Pengene er ikke udfordringen"

"Vi vil i gang nu": Fødevaresektorens aktører vil sætte turbo på plantemad

Tænketank peger på plantebaseret kost som afgørende for at redde dyrelivet

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede