Watch Medier

Sentia udnævner ny kommerciel direktør

1. april får Sentia et nyt ansigt på posten som kommerciel direktør. Den nye chef kommer fra en stilling hos Fujitsu.

Foto: Sentia/PR

I slutningen af næste uge tiltræder David Lange som ny kommerciel direktør i Sentia. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Fujitsu.

"David kender markedet indgående. Han har erfaring med de områder, hvor vi vil vokse os endnu stærkere, specielt services, og frem for alt så passer hans kompetencer godt i relation til den rejse, som vi har startet," udtaler Jakob Høholdt, adm. direktør i Sentia, i meddelelsen.

Han peger desuden på, at selskabets nye direktør har ledererfaring med udvikling af salg i transformationsprocessen.

Sentia tilbyder løsninger inden for hosting og managed cloud. Selskabet er til stede på markedet i Danmark, Holland, Belgien og Bulgarien.

Sentia fastholder cloud-certificeringer 

Ny Cibicom-topchef skal eksekvere på "ting der ligger lige for" 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs