Watch Medier

Ungt produktionsselskab henter chef for livsstil og krimi hos Warner Bros

Med blandt andet true crime som ansvarsområde skal snart forhenværende Warner Bros-producent være en del af Laud People.

Laud People med produktionschef og partner Kasper Dahl Verner (tv), stifter Lau Rabjerg-Eriksen og producent og partner Lars Schouenborg (th) | Foto: Lotta Lemche

Produktionsselskabet Laud People har fundet sig en ny chef for området livsstil og krimi. Valget er faldet på Kristian Porsgaard Rosasco, som er fundet hos Warner Bros, hvor han er producent. Han skifter 1. maj. Det skriver Laud People i en pressemeddelelse.

"Vi er meget glade for at få Kristian med på det i forvejen stærke Laud-hold. True crime og krimi er et område i stærk vækst, men også et specialiseret område, der kræver erfaring og en stærk udvikler og producent, som er netop det, Kristian kommer med," siger Lau Rabjerg-Eriksen, direktør på Laud People.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs