Watch Medier

DAB har ansat højtlæsende marketingchef med erfaring fra flere brancher

Danske Andelskassers Bank har kigget uden for sektoren for at finde ny kommunikations- og marketingchef.

47-årige Søren Rimmen er ny kommunikations- og marketingchfe i DAB. | Foto: Stefan Nygaard Hansen

Danske Andelskassers Bank (DAB), der har hovedkontor i Hammershøj mellem Viborg og Randers, har i 47-årige Søren Rimmen fundet sig en ny kommunikations- og marketingchef med erfaring fra en række brancher.

Herunder den finansielle sektor.

”Tidligere har jeg arbejdet med marketing hos Sparbank og har siden haft et ønske om at vende tilbage til branchen. Så da chancen for at komme til Andelskassen opstod, vidste jeg med det samme, at muligheden skulle forfølges – og heldigvis viste det sig, at interessen var gensidig,” siger Søren Rimmen ifølge en pressemeddelelse.

Søren Rimmen kommer fra en stilling som global marketing manager i den Skive-baserede virksomhed DEIF, der laver styringsløsninger til bl.a. energisektoren.

Han startede karrieren i udenrigsministeriet, som bl.a. bød på en udstationering til den danske ambassade i Berlin. Herefter fulgte en række kommunikations- og marketingjobs bl.a. i Grundfos og i Sparbank, der fusionerede med Spar Nord i 2012.

Søren Rimmen bor i Viborg med sin hustru, og i fritiden nyder han bl.a. at læse og at grille.

”Vi har et lille sommerhus i Nordjylland, hvor vi nyder at slappe af. Min kone og jeg læser bøger sammen, det vil sige, jeg læser højt for hende. Det hygger vi os meget med, og det giver nogle dejlige fælles oplevelser. Og så kommer jeg ned i gear ved grillen, eller når der skal kløves brænde,” siger Søren Rimmen ifølge pressemeddelelsen.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også