FB Gruppen henter ny projektdirektør i Deas

Projektudvikleren har ansat Hakan Tasdemir som ny projektdirektør. Han har tidligere arbejdet med projektudvikling i Deas Asset Management og boligselskabet Bo-Vita.
"Jeg håber, jeg kan tilføre et kommercielt og tværfagligt samarbejde mellem aktørerne," udtaler Hakan Tasdemir, ny projektdirektør i FB Gruppen. | Foto: PR / FB Gruppen
"Jeg håber, jeg kan tilføre et kommercielt og tværfagligt samarbejde mellem aktørerne," udtaler Hakan Tasdemir, ny projektdirektør i FB Gruppen. | Foto: PR / FB Gruppen

Hakan Tasdemir er ansat i en nyoprettet stilling som projektdirektør hos projektudvikleren FB Gruppen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"FB Gruppen er kendt for helhedsorienterede byggerier i høj kvalitet. De har orden i penalhuset – og det passer godt til mine værdier og måden at arbejde på. Jeg håber, jeg kan tilføre et kommercielt og tværfagligt samarbejde mellem aktørerne," udtaler Hakan Tasdemir.

Den nye projektdirektør skifter fra Deas Asset Management, hvor han har arbejdet siden juni 2020, ligeledes inden for projektudvikling. Han har tidligere været projektchef hos boligsselskabet Bo-Vita, og inden da har han arbejdet med bygherrerådgivning i forskellige firmaer.

"Vi kender Hakan som en meget ordentlig person. Han er vant til at balancere mellem forretning og politik, besidder et godt købmandskab og evner tætte og konstruktive samarbejder på tværs at hele byggeriets værdikæde," udtaler adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen.

Hakan Tasdemir kommer til arbejde med FB Gruppens projekter, der blandt andet tæller 3000 boliger på Grøntorvet i Valby, 1600 boliger i Nærheden i Hedehusene og 1000 boliger i Holbæk Have i Holbæk.

Særligt det sidste projekt har en særlig plads i hjertet hos den nye projektdirektør. Hakan Tasdemir er nemlig selv opvokset Holbæk, hvor han også bor i dag med sin kone og to børn.

"Selvom jeg i de seneste år har arbejdet i Hovedstaden, er jeg en rigtig Holbæk-dreng. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var 6 år gammel og kender derfor rigtig godt til det tidligere stadionområde, hvor FB Gruppen om lidt går i gang med at udvikle Holbæk Have," udtaler Hakan Tasdemir.

Pensionsselskab skyder over en milliard i hurtigvoksende sjællandsk byprojekt

Ny chef hos FB Gruppen skal stå for milliardprojekter og lover "at tale folk imod"

FB Gruppen går i Lidl efter ny projektudviklingschef

FB Gruppen går til milliardinvestering i Hedehusene med inspiration fra Valby

FB Gruppen indgår aftale om 160.000 kvm boliger i Storkøbenhavn 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også