Watch Medier

20 år i amerikansk storbank har givet tidligere Superliga-målmand international kultur i blodet

Mikkel Grønlykke vendte for 20 år siden ryggen til en karriere som Superliga-målmand for at hellige sig arbejdet i den amerikanske storbank Citi. I dag bor han i London, er gift med en spansk operasanger og global chef for bankens erhvervskunder i Europa, Mellemøsten og Afrika.  

Mikkel Grønlykke har siden sin uddannelse avanceret op gennem den amerikanske storbank, Citi. | Foto: Stefan Nygaard Hansen

Om få dage kan Mikkel Grønlykke fejre 20 års jubilæum i den amerikanske storbank Citi, hvor han siden 2001 er avanceret til i dag at være global chef for erhvervskunder i et område, der dækker Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).   

Han begyndte i jobbet i juli 2020, og han lægger ikke skjul på, at der er nok at se til for tiden. Hans område dækker over kontorer i 54 lande samt en række lande, hvor man er til stede på en ”non-presence country basis,” som de kalder det i Citi. Det er ifølge Mikkel Grønlykke verdens bedste job.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs