Watch Medier

Det Nordjyske Mediehus henter ny erhvervsredaktør i egne rækker

Som ny erhvervsredaktør skal Peter Simonsen bl.a. stå i spidsen for et nyt arbejdslivsmedie under Det Nordjyske Mediehus.

Peter Munk Simonsen bliver ny erhvervsredaktør på Det Nordjyske Mediehus | Foto: PR / Det Nordjyske Mediehus

Peter Munk Simonsen fratræder ved udgangen af april som redaktør for branchemediet Retailnews for at blive ny erhvervsredaktør på Det Nordjyske Mediehus. Det skriver han på Linkedin.

Ifølge Peter Simonsen er det et "drømmejob" han har i vente, hvor han bl.a. skal give den digitale side af koncernens erhvervsdækning et boost og lede etableringen af en tilføjelse til Det Nordjyske Mediehus' nichemedieportefølje.

"Det bliver en meget spændende opgave, hvor jeg bl.a. skal videreføre en digital transformation af erhvervsdækningen, skabe en stærkere relation til erhvervslivet i Nordjylland og stå i spidsen for et nyt arbejdslivs-medie, som snart bliver præsenteret," skriver Peter Simonsen i sit opslag.

Arbejdslivsmediet bliver digitalt og præsenteret i løbet af foråret, skriver Det Nordjyske Mediehus i en pressemeddelelse.

Retailnews, som nu skal på udkig efter en ny redaktør, er en del af Nordiske Medier, der i 2012 blev opkøbt af Det Nordjyske Mediehus, som dengang hed Nordjyske Medier.

Peter Simonsen har tidligere været nyhedsredaktør på Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie, Finans.

Mere fra Watch Medier

Teleselskaber betaler over 2 milliarder for nye frekvenser til 5G

Efter et langt tilløb er statens frekvensauktion, der får afgørende betydning for fremtidens 5G-udrulning, endeligt afsluttet. De store teleselskaber får næsten lige store andele af det værdifulde frekvensbånd og betaler over 2 mia. kr. for rettighederne.

Super League-boss: Udbryderliga kan ikke fortsætte

Projektet med European Super League har ingen fremtid, siger udbryderligaens medstifter, Andrea Agnelli fra Juventus. De seks engelske klubber i projektet plus nu også Atlético Madrid, Inter, Milan og Juventus er faldet fra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier