Watch Medier

Finsk kapitalforvalter udnævner ny chef og partner i Danmark

Kapitalforvalteren Capmans danske ejendomsafdeling får ny chef, når Peter Gill overtager rollen fra Torsten Bjerregaard og samtidig udnævnes til partner.

Peter Gill er ny partner hos Capman, hvor han overtager ansvaret for den danske ejendomsafdeling. | Foto: PR / Capman

Peter Gill overtager efter fem år i virksomheden posten som chef for Capman Real Estate Denmark fra Torsten Bjerregaard og udnævnes til partner. Det skriver det finske kapitalforvaltningsselskab i en pressemeddelelse.

Ifølge Mika Matikainen, ledende partner hos Capman Real Estate, har Peter Gill "været en nøgleperson i opbygningen af vores tilstedeværelse inden for ejendomme i Danmark."

"Ud over sine opgaver med transaktioner bliver han ansvarlig for ledelsen af København-kontoret," fortæller han i meddelelsen.

Før han kom til Capman i 2016, varetog Peter Gill chefstillinger hos PWC og Nybolig Erhverv.

"Capman har været til stede på det danske ejendomsmarked i mere end syv år, og jeg er meget glad for at få en mere tydelig rolle i forhold til at styrke vores engagement i denne region," lyder det fra Peter Gill.

"Vi har en stærk portefølje af aktiver i Danmark med adgang til både value-add og indtægtsmuligheder. Det generelle investeringsmiljø i Danmark er optimistisk, da der er opbygget en efterspørgsel på attraktivt beliggende kvalitetsejendomme."

Capman, der er børsnoteret i Helsinki, forvalter ejendomsinvesteringer for omkring 3 mia. euro (over 22 mia. kr.).

Torsten Bjerregaard fortsætter som ledende partner hos Capman.

Capman når i mål med rekordstor ejendomsfond

Kapitalforvalter med milliardinvesteringer i Danmark halverer resultat

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs