Watch Medier

Berlingske får ny musikredaktør

Efter tre år vender Michael Charles Gaunt tilbage til Berlingske som musikredaktør efter at have været omkring DR bl.a. som musikredaktør på P3.

Foto: Mathias Svold

Berlingske har per første april få ny, men alligevel velkendt, musikredaktør i skikkelse af Michael Charles Gaunt. Det skriver Kulturmonitor.

Michael Charles Gaunt skiftede i 2018 fra Berlingske, hvor han senest var musikredaktør, til DR og en stilling som musikredaktør på DR P3. Han har efterfølgende været tilrettelægger på P3 Podcast, men vender altså nu retur til Berlingske.

"Jeg troede egentlig, at jeg skulle til at kaste mig ud i noget mere podcast-relateret, men da jeg – lettere uventet – fik mulighed for at vende tilbage til at skrive om musik i spalterne på en af landets største aviser, var jeg nødt til at slå til," skriver Michael Charles Gaunt i et Facebook-opslag om skiftet.

Mere fra Watch Medier

Ørsted skruer markant ned for havvindambitioner

Energiselskabet Ørsted sænker forventningerne til både, hvor meget havvind der er installeret i 2030, og hvor stor en andel af investeringskroner der skal bruges på det hidtidige hovedfokus.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs