Watch Medier

Fødevareminister opruster på kommunikation og ministersekretariat

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har fået to nye kontorchefer med ansvar for presse og kommunikation og for policy og ministerbetjening.

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Magnus Ulveman og Morten Holm-Hemmingsen er ifølge en pressemeddelelse blevet udpeget til kontorchefer med ansvar for henholdsvis presse/ kommunikation og policy/ministerbetjening.

Fra 1. maj skal Magnus Ulveman være sekretariatets kontorchef med ansvar for presse og kommunikation. Han har siden marts sidste år været udviklingsministerens pressechef, og inden da var han pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet.

"Fødevareministeriet er centralt placeret i forhold til nogle af vores største udfordringer, der involverer betydelige politiske og økonomiske interesser. Ministeriet skal i den kommende tid finde løsninger på den grønne omstilling af landbruget, brexit og meget andet," udtaler Magnus Ulveman i pressemeddelelsen fra ministeriet.

Morten Holm-Hemmingsen har ifølge meddelelsen været konstitueret kontorchef for opgaverne med ministerbetjening og policy siden 1. februar i år.

Ansættelserne følger i halen på den mink-sag, der i efteråret kostede daværende fødevareminister Mogens Jensen (S) posten.

Rasmus Prehn (S) overtog efterfølgende jobbet som fødevareminister.

I sidste måned stoppede pressechef Bjarke Kamstrup i sit job for fødevareministeren på Slotsholmen, og erstattede det med et job i slagterikoncernen Danish Crown.

Regeringen søsætter pulje til plantebaserede fødevarer

Fødevareministerens pressechef skifter til Danish Crown

Partier er enige om fordeling af EU-pulje til fiskeriet

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede