Fødevareminister opruster på kommunikation og ministersekretariat

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har fået to nye kontorchefer med ansvar for presse og kommunikation og for policy og ministerbetjening.
Fødevareminister Rasmus Prehn (S) | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Fødevareminister Rasmus Prehn (S) | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Magnus Ulveman og Morten Holm-Hemmingsen er ifølge en pressemeddelelse blevet udpeget til kontorchefer med ansvar for henholdsvis presse/ kommunikation og policy/ministerbetjening.

Fra 1. maj skal Magnus Ulveman være sekretariatets kontorchef med ansvar for presse og kommunikation. Han har siden marts sidste år været udviklingsministerens pressechef, og inden da var han pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet.

"Fødevareministeriet er centralt placeret i forhold til nogle af vores største udfordringer, der involverer betydelige politiske og økonomiske interesser. Ministeriet skal i den kommende tid finde løsninger på den grønne omstilling af landbruget, brexit og meget andet," udtaler Magnus Ulveman i pressemeddelelsen fra ministeriet.

Morten Holm-Hemmingsen har ifølge meddelelsen været konstitueret kontorchef for opgaverne med ministerbetjening og policy siden 1. februar i år.

Ansættelserne følger i halen på den mink-sag, der i efteråret kostede daværende fødevareminister Mogens Jensen (S) posten.

Rasmus Prehn (S) overtog efterfølgende jobbet som fødevareminister.

I sidste måned stoppede pressechef Bjarke Kamstrup i sit job for fødevareministeren på Slotsholmen, og erstattede det med et job i slagterikoncernen Danish Crown.

Regeringen søsætter pulje til plantebaserede fødevarer

Fødevareministerens pressechef skifter til Danish Crown

Partier er enige om fordeling af EU-pulje til fiskeriet

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også