Watch Medier

Beskæftigelsesministeriet skal finde ny pressechef

Efter fire år på posten stopper Jens Jacob Lerche som pressechef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har været siden 2012.

Beskæftigelsesminsiteriet | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Beskæftigelsesministeriet skal finde en ny spids i deres presse- og kommunikationsafdeling, da Jens Jacob Lerche stopper som pressechef ved udgangen af april. Det skriver Altinget.

"Til maj stopper jeg i Beskæftigelsesministeriet. Efter otte år de seneste fire som pressechef. Har været spændende, sjovt og og ikke sjældent travlt, som det nu er i et ministerium. Og den seneste tid har der også været lidt ekstra på programmet pga corona," skriver Jens Jacob Lerche i et Facebook-opslag, skriver Altinget.

Jens Jacob Lerche har været en del af ministeriets pressekorps siden 2012 og pressechef siden 2017. Før det var han bl.a. journalist og nyhedsredaktør på Ritzaus Bureau i en årrække.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs