Watch Medier

Børsnoterede Risma henter ny CCO hos Deloitte

Det for nyligt børsnoterede selskab Risma har føjet en CCO til sin medarbejderstab. Den nye chef vil udgøre ledelsen sammen med stifter og direktør Lars Nybro Munksgaard.

Risma blev noteret på Nasdaqs First North-børs i marts. | Foto: Nasdaq / PR

Legaltech-selskabet Risma, som i marts blev børsnoteret på vækstbørsen First North, har ansat ny chief commercial officer.

Valget er faldet på Jan Axel Jansson, der kommer fra en stilling som equity partner i Deloitte, og selskabet fremhæver blandt andet hans kendskab til GDPR og kundeforståelse.

"Jans baggrund, viden, erfaring, netværk og personlige værdier er perfekte match for Risma, og Jan har i en del år været min favoritkandidat til denne position, hvis og når Risma ville være klar til international ekspansion," lyder det fra adm. direktør og stifter af Risma Lars Nybro Munksgaard i en pressemeddelelse.

Først venter en ekspansion i de nordiske lande med en strategi om at udvide gennem partnerskaber, lyder det i meddelelsen. Sammen med direktøren vil Jan Axel Jansson udgøre ledelsen i Risma, når han tiltræder senest 1. august.

Risma rammer børsen: Andre legaltech-firmaer kan følge efter

Softwareselskab dropper kapitalfonde: "Der er en blåstempling i en børsnotering" 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede