Watch Medier

Børsnoterede Risma henter ny CCO hos Deloitte

Det for nyligt børsnoterede selskab Risma har føjet en CCO til sin medarbejderstab. Den nye chef vil udgøre ledelsen sammen med stifter og direktør Lars Nybro Munksgaard.

Risma blev noteret på Nasdaqs First North-børs i marts. | Foto: Nasdaq / PR

Legaltech-selskabet Risma, som i marts blev børsnoteret på vækstbørsen First North, har ansat ny chief commercial officer.

Valget er faldet på Jan Axel Jansson, der kommer fra en stilling som equity partner i Deloitte, og selskabet fremhæver blandt andet hans kendskab til GDPR og kundeforståelse.

"Jans baggrund, viden, erfaring, netværk og personlige værdier er perfekte match for Risma, og Jan har i en del år været min favoritkandidat til denne position, hvis og når Risma ville være klar til international ekspansion," lyder det fra adm. direktør og stifter af Risma Lars Nybro Munksgaard i en pressemeddelelse.

Først venter en ekspansion i de nordiske lande med en strategi om at udvide gennem partnerskaber, lyder det i meddelelsen. Sammen med direktøren vil Jan Axel Jansson udgøre ledelsen i Risma, når han tiltræder senest 1. august.

Risma rammer børsen: Andre legaltech-firmaer kan følge efter

Softwareselskab dropper kapitalfonde: "Der er en blåstempling i en børsnotering" 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs