Watch Medier

Tidligere superligaspiller skal styrke hollandsk kapitalforvalter i Norden

Thomas Poulsen, der har en fortid som professionel fodboldspiller i bl.a. Silkeborg, er hentet ind som ansvarlig for hollandske Kempens forretningsudvikling i Norden. Kapitalforvalteren vil styrke sin position i regionen.

Ansættelsen af Thomas Poulsen er ifølge Kempen et udtryk for selskabets ambitioner i de nordiske lande. | Foto: PR / Kempen Capital Management

Kempen Capital Management har ansat danske Thomas Poulsen som ansvarlig for forretningsudvikling i den nordiske region. Ansættelsen er et udtryk for selskabets vækstambitioner i regionen, skriver den hollandsk baserede kapitalforvalter i en pressemeddelelse.

Thomas Poulsen kommer fra en lignende stilling hos amerikanske Dimensional Fund Advisors, som han har arbejdet for siden sommeren 2018. Inden da var han ansvarlig for de nordiske kunder hos Jyske Capital.

Samlet set kommer han til Kempen med 14 års erfaring fra den finansielle sektor, og netop erfaringen og netværket er noget, som Johan Cras, Managing Director of Wholesale and Institutional Clients hos Kempen, fremhæver.

"Vi ser, at de investeringsløsninger, som Kempen tilbyder, tiltrækker meget opmærksomhed i de nordiske lande. Med ansættelsen af Thomas håber vi at kunne servicere denne voksende kundegruppe endnu bedre. Vi er derfor meget glade for, at Thomas Poulsen kommer med på holdet for at sætte yderligere fart på vores vækst i den nordiske region," siger han i meddelelsen.

Kempen Capital Management, der er en del af Van Lanschot Kempen Wealth Management NV, forvaltede ved udgangen af sidste år værdier for 86,2 mia. euro svarende til ca. 640 mia. kr.

Som ny chef for forretningsudviklingen i Norden med særligt fokus på banker, formueforvaltere og institutionelle investorer får Thomas Poulsen også ansvaret for Kempens videre samarbejde med svenske Amfox Partners, der fokuserer på bæredygtige investeringer.

Thomas Poulsen har i en fortid som professionel fodboldspiller i den bedste danske række, hvor han spillede for Viborg FF og Silkeborg IF. Med sidstnævnte klub vandt han pokalturneringen i 2001.

Britisk spiller satser hvor Brøchner-familie trak stikket: Coronakrise åbner muligheder

Kapitalforvalter trimmer milliardfond med strategiske frasalg

Capman udnævner ny chef og partner i Danmark

33 danske ejendomme har ikke stillet sulten hos Blackstones nordiske logistikchef 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs