Københavnsk arkitektkontor finder ny chef i egne rækker efter direktør-farvel

Franz Ødum bliver afdelingschef for tegnestuen C.F. Møller i København, der netop har sagt farvel til sin direktør. Den nye chef er allerede associeret partner og har ifølge lederkollega "udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse."
Franz Ødum er ny mand i ledelsen hos C.F. Møller i København, hvor han erstatter Mette Lyng Hansen. | Foto: PR
Franz Ødum er ny mand i ledelsen hos C.F. Møller i København, hvor han erstatter Mette Lyng Hansen. | Foto: PR

Arkitektvirksomheden C.F. Møller forfremmer associeret partner Franz Ødum til afdelingschef i København – en titel, der er blevet oprettet i kølvandet på afdelingsdirektør Mette Lyng Hansens skifte til konkurrenten Gottlieb Paludan, hvor hun er udnævnt som ny adm. direktør. Det skriver C.F. Møller i en pressemeddelelse.

Franz Ødum, der officielt træder ind i sin nye rolle 1. maj, har arbejdet i virksomheden de seneste ti år som projektleder og har siden 2016 båret titlen som associeret partner.

"Siden ankomsten til C.F. Møller har Franz udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse, og vi er både glade og stolte over, at Franz nu indtræder i rollen som afdelingschef, og at vi samtidig nu udnytter muligheden for at skabe en strømlinet organisation i forlængelse af den udvikling, C.F. Møller befinder sig i," siger Lone Wiggers, partner og arkitekt hos C.F. Møller i København, i meddelelsen.

Selv erklærer Franz Ødum sig "meget glad for denne mulighed".

"Jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad jeg både ser som en ny rolle, men også en udbygning og styrkelse af mit nuværende arbejde," lyder det fra den kommende afdelingschef.

Udover Lone Wiggers og Franz Ødum vil ledelsen af tegnestuens københavnerkontor fremover bestå af partner Mads Mandrup Hansen og chef for konkurrenceafdelingen Thue Borgen Hasløv.

C.F. Møller Architects blev grundlagt i 1924 og har hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö, Berlin og London. Virksomheden beskæftiger ca. 300 ansatte på tværs af landene.

Arkitektfirma finder ny topchef hos C.F. Møller

C.F. Møller vinder konkurrence: Skal tegne bankhovedsæde i Berlin

C.F. Møller og Rambøll vinder opgave på norsk milliardbyggeri

C.F. Møller-topchef retter fokus på hjemmemarkederne efter ny skuffelse i 2019

C.F. Møller er tilfreds trods fald i omsætning og overskud for tredje år i træk 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også