Watch Medier

TV 2 sætter ansætter udviklingschef til TV 2 Play

Udviklingen af de digitale platforme og produkter på TV 2 får snart en ny chef ved roret. Arbejdet skal understøtte målet om markant vækst på streamingtjenesten TV 2 Play.

Foto: TV 2 presse

TV 2 sætter efter sommerferien en ny udviklingschef - Andy Burnett - i spidsen for at udvikle TV 2 Play, TV2.dk og TV 2's apps. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Andy Burnett kommer med erfaring fra det britiske medieselskab ITV, hvor han har siddet som director of technology & operations med ansvar for udvikling og drift af ITV's on-demand-tjeneste ITV Hub. Senest har han haft en lignende stilling hos den britiske tv-platform Youview.

Hos TV 2 får han titlen chef for product & platform development under digital udviklingsdirektør Rahul Yadav. Arbejdet med at udvikle broadcasterens digitale produkter og platforme et centralt element i TV 2's 2025-strategi "TV 2 Play til alle", hvor målet er markant vækst på TV 2 Play og en "digital fokusering" af TV 2's forretning.

Konkret er målet at have ca. 1,3 mio. streamingabonnenter i 2025, ca. en fordobling fra de 700.000 abonnenter, som TV 2 meldte ud om i december sidste år.

"Succeskriteriet for Strategi 2025 er, at vi hos TV 2 formår at løfte vores digitale produkter og brugeroplevelse til det næste niveau. Det kræver - udover en indgående strategisk forståelse for udviklingen af digitale produkter i mediebranchen - også en høj grad af erfaring med visionært at imødekomme kundebehov og -forventninger. De kompetencer besidder Andy Burnett, og det er derfor med stor glæde, at jeg byder ham velkommen på holdet,"lyder det fra Rahul Yadav i meddelelsen.

Andy Burnett udtaler selv, at han ser TV 2 som drivkraften i den danske mediebranche.

"Jeg er dansk gift, og derfor har jeg i mere end et årti nysgerrigt fulgt med i TV 2s programmer og nyhedsudsendelser, og det står klart for mig, at TV 2 i disse år gennemgår en spændende udvikling i en tid, hvor seervaner og brugsmønstre ændrer sig. Jeg ser frem til at arbejde med at gøre TV 2 PLAY til allemandseje i Danmark," siger han.

Andy Burnett tiltræder 2. august.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs