Pharmacosmos-spids får bestyrelsespost hos ungt biotekselskab

Lars Lykke Thomsen, medicinsk direktør hos Pharmacosmos, er trådt ind i bestyrelsen hos biotekselskabet Zerion, der sigter mod en børsnotering senere i år.
Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters/Ritzau Scanpix

Biotekselskabet Zerion har tilføjet erfarne kræfter til selskabets bestyrelse, hvor to nye ansigter blev valgt ved generalforsamlingen 6. maj.

Det drejer sig om Lars Lykke Thomsen, medicinsk direktør hos Pharmacosmos, og tyske Torsten Goesch, der har en fortid som europæisk chef for Biogen fra 1997 til 1999 og siden 2002 har været direktør for ventureselskabet Rosetta Capital. Han har derudover siddet i bestyrelsen for danske Forward Pharma siden 2006.

"De er begge enestående medicinalindustri-ledere og vil være i stand til at støtte Zerion med uvurderlig indsigt fra deres enorme professionelle erfaring," udtaler Ole Wiborg, administrerende direktør for Zerion, i en meddelelse.

Zerion er et spinout fra Københavns Universitet og fokuserer på at forbedre eksisterende lægemidlers virkning ved at øge opløseligheden af af orale medikamenter.

Selskabet annoncerede i februar, at det sigter mod en børsnotering på First North i år.

Biotekselskab går på børsen for at rejse op til 150 mio. kr.

Nystiftet biotekselskab sikrer adgang til central brik i drøm om nye lægemidler

Nyt biotekselskab opruster forud for stor kapitalrejsning og mulig børsnotering 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også