Watch Medier

Frøkoncern henter ny markedschef for dansk marked

DLF har fundet sin nye markedschef for det danske marked i fødevarevirksomhed. Han bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der skal være ansvarlig for frøkoncernens danske og hollandske frøproduktion.

Foto: DLF PR

Der er kommet et nyt ansigt til i frøkoncernen DLF's ledelse.

Således bliver Anders Myltoft ny markedschef for det danske marked og skal lede DLF's danske salgsorganisation. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han skal blandt andet stå for hjemmemarkedssalget af frø til landbruget og kommer fra en stilling som salgsdirektør i Rynkeby Foods.

Anders Myltoft tiltræder 1. september og bliver arvtager for Jørn Lund Kristensen, der bliver i koncernen. Jørn Lund Kristensen skal således være ansvarlig for DLF's frøproduktion i Danmark og Holland.

I februar præsenterede DLF halvårsregnskab, der viste, at frøkoncernen øgede Ebitda fra 33 mio. kr. i første halvdel af regnskabet for 2019/20 til 145 mio. kr. i første halvdel af regnskabet 2020/20.

Omsætningen blev i perioden løftet fra 2,7 mia. kr. til 2,9 mia. kr. Det smittede også af på bundlinjen, hvor Ebit endte på 68,1 mio. kr. mod minus 45,9 mio. kr. i første halvdel af 2019/20.

Mere fra Watch Medier

Eva Berneke fik "hidsig start" i Eutelsat

Eutelsats ageren over for Rusland blev blåstemplet af de franske myndigheder, men førte alligevel til kritik, fortæller satellitselskabets topchef, Eva Berneke, til Børsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs