Watch Medier

Altinget ansætter tidligere Berlingske-redaktør som erhvervskommentator

Netavisen Altinget har sat kløerne i tidligere redaktør og erhvervskommentator på Berlingske og vinder af Cavling-prisen for Jyllands-Posten.

Foto: Screenshot

Jens Christian Hansen bliver ny erhvervskommentator for Altinget, skriver mediehuset selv ifølge Journalisten.

Den nyslåede erhvervskommentator har i en lang årrække været bl.a. redaktør, souschef og erhvervskommentator på Berlingske Business. I marts 2020 tog han efter sammenlagt mere end 23 år i Pilestræde imod en frivillig fratrædelse ved en sparerunde i Berlingske Media.

Jens Christian Hansens karriere i mediebranchen begyndte i 1984, da han som ung bankmand blev ansat som pressechef i Sparekassen SDS. Siden blev han erhvervsreporter på Berlingske, hvor han blev ansat i 1988 under daværende erhvervsredaktør Lisbeth Knudsen, som i dag er strategidirektør for både Altinget og søstermediet Mandag Morgen.

Inden Jens Chr. Hansen kom tilbage til Berlingske i 2004, var han i en årrække ansat hos Jyllands-Posten, hvor han i 2000 sammen med to kolleger fik Cavling-prisen for sin afdækning af Danske Banks rolle i Hafnia-sagen.

Mere fra Watch Medier

Eva Berneke fik "hidsig start" i Eutelsat

Eutelsats ageren over for Rusland blev blåstemplet af de franske myndigheder, men førte alligevel til kritik, fortæller satellitselskabets topchef, Eva Berneke, til Børsen.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs