Watch Medier

Tidligere Mediq-boss bliver topchef i sit nye selskab

Godt et halvandet år efter at være afsat som topchef for medicoleverandøren Mediq Danmark har Ulrik Rokkedal Therkildsen takket ja til at blive adm. direktør for Human Bytes, som han stødte til ved årsskiftet.

Ulrik Rokkedal Therkildsen, tidligere topchef i Mediq, er nu adm. direktør og medejer af Human Bytes | Foto: Human Bytes / PR

Efter fem års tjeneste var det i december 2019 slut for Ulrik Rokkedal Therkildsen som topchef i medicovirksomheden Mediq Danmark, der er landets største leverandør til den danske sundhedssektor.

Behov for en ny retning og ny ledelsesstil, lød bestyrelsens begrundelse for det bratte direktør-exit i selskabet, som ellers havde vendt flere års millionunderskud til stort overskud under Ulrik Rokkedal Therkildsens ledelse.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs