Watch Medier

Radio4 henter Berlingskes Thomas Larsen ind som politisk redaktør

Berlingskes mangeårige politiske analytiker og kommentator Thomas Larsen skal efter sommerferien styre Radio4s politiske dækning.

Foto: Anita Graversen

Radio4 håber at styrke sin Christiansborg-dækning med ansættelsen af Thomas Larsen, der siden 2005 har leveret politiske analyser og kommentarer i Berlingske som politisk redaktør.

Det skriver Radio4 i en pressemeddelelse.

Polstringen af den politiske profil på Radio4 er ifølge adm. direktør Anne-Marie Dohm del af en bredere ambition om at lave mere undersøgende og dagsordensættende journalistik.

"Vores ambition er at formidle de ofte svære og tunge politiske emner, så det bliver nærværende for alle, og på den måde får motiveret endnu flere til at involvere sig i den offentlige debat," siger hun i meddelelsen.

Foruden stillingen som politisk kommentator har Thomas Larsen forfattet 17 bøger bl.a. portrætbøger om markante danske regeringschefer og partiprofiler. Han startede sin journalistiske karriere som reporter på bl.a. Det Fri Aktuelt og Jyllands-Posten.

Thomas Larsen tiltræder stillingen som politisk redaktør 1. august.

Altinget ansætter tidligere Berlingske-redaktør som erhvervskommentator 

Mere fra Watch Medier

Eva Berneke fik "hidsig start" i Eutelsat

Eutelsats ageren over for Rusland blev blåstemplet af de franske myndigheder, men førte alligevel til kritik, fortæller satellitselskabets topchef, Eva Berneke, til Børsen.

Læs også

Relaterede