Team Danmark har fået sin topledelse på plads

Team Danmark har fået styr på personerne i toppen af organisationen, efter Peter Fabrin tiltrådte som direktør 1. juni, og man nu har hyret Lars Balle Christensen til at stå for den sportslige ledelse.
Team Danmarks administrerende direktør Peter Fabrin ser frem til at skulle arbejde sammen med Lars Balle Christensen, der bliver sportsdirektør. | Foto: Team Danmark/PR
Team Danmarks administrerende direktør Peter Fabrin ser frem til at skulle arbejde sammen med Lars Balle Christensen, der bliver sportsdirektør. | Foto: Team Danmark/PR
af ritzau

Team Danmark har organisationen på plads, efter at Lone Hansen stoppede som direktør i begyndelsen af 2021. Lone Hansens stilling blev delt i to, og nu er begge stillinger blevet besat.

Fredag oplyser Team Danmark, at elitesportsorganisationen fra august har ansat Lars Balle Christensen fra egne rækker som sportsdirektør. Han kommer fra en rolle som sportsmanager.

Team Danmarks administrerende direktør, Peter Fabrin, ser frem til at få Lars Balle Christensen om bord.

"Vi har begge store ambitioner for dansk eliteidræt, og jeg ser en meget stor styrke i, at vi kommer ind i direktionen med hver vores baggrund," siger Peter Fabrin i en pressemeddelelse.

Fabrin, der tiltrådte 1. juni, har selv haft ledelsesroller i virksomheder som Häglöfs, Kilroy Travels og Carlsberg.

"Jeg kommer med friske øjne uden for sportens verden og kan bringe nye tanker og ideer til, hvordan vi gør Danmark til verdens bedste sted at dyrke eliteidræt. Lars har dyb indsigt i eliteidræt fra sin tid som atlet, sportschef og senest som sportsmanager i Team Danmark, og sammen udgør vi et stærkt team, som skal styrke Team Danmarks rolle og samarbejde med vores interessenter," siger Peter Fabrin.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også