Watch Medier

Team Danmark har fået sin topledelse på plads

Team Danmark har fået styr på personerne i toppen af organisationen, efter Peter Fabrin tiltrådte som direktør 1. juni, og man nu har hyret Lars Balle Christensen til at stå for den sportslige ledelse.

Team Danmarks administrerende direktør Peter Fabrin ser frem til at skulle arbejde sammen med Lars Balle Christensen, der bliver sportsdirektør. | Foto: Team Danmark/PR

Team Danmark har organisationen på plads, efter at Lone Hansen stoppede som direktør i begyndelsen af 2021. Lone Hansens stilling blev delt i to, og nu er begge stillinger blevet besat.

Fredag oplyser Team Danmark, at elitesportsorganisationen fra august har ansat Lars Balle Christensen fra egne rækker som sportsdirektør. Han kommer fra en rolle som sportsmanager.

Team Danmarks administrerende direktør, Peter Fabrin, ser frem til at få Lars Balle Christensen om bord.

"Vi har begge store ambitioner for dansk eliteidræt, og jeg ser en meget stor styrke i, at vi kommer ind i direktionen med hver vores baggrund," siger Peter Fabrin i en pressemeddelelse.

Fabrin, der tiltrådte 1. juni, har selv haft ledelsesroller i virksomheder som Häglöfs, Kilroy Travels og Carlsberg.

"Jeg kommer med friske øjne uden for sportens verden og kan bringe nye tanker og ideer til, hvordan vi gør Danmark til verdens bedste sted at dyrke eliteidræt. Lars har dyb indsigt i eliteidræt fra sin tid som atlet, sportschef og senest som sportsmanager i Team Danmark, og sammen udgør vi et stærkt team, som skal styrke Team Danmarks rolle og samarbejde med vores interessenter," siger Peter Fabrin.

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs