Watch Medier

Nexcom henter CFO fra Simcorp

Ny chief financial officer hentet fra Simcorp skal understøtte resten af Nexcom-ledelsens nye struktur og strategi om international vækst.

Foto: Nexcom/PR

Nexcom udnævner Carolina de Biagio til chief financial offer, der dermed erstatter Peter Hauge Jensen, som fratræder rollen.

Det skriver Nexcom i en børsmeddelelse.

"Vi står i Nexcom med en klar opgave om at vækste internationalt, og Carolina vil i sin rolle være vigtig for at vi igennem denne proces og forbliver en effektiv forretning," skriver Rolf Adamson, der er direktør i Nexcom, i meddelelsen.

Carolina de Biagio er udannet fra CBS, og kommer med 12 års erfaring fra den børsnoterede fintech-virksomhed Simcorp. Hendes solide erfaring og internationale baggrund fra Brasilien, hvor hun er opvokset og også har taget en bachelor i business administration, har været en stor årsag til, at valget er faldet på netop hende.

"Vi er rigtig glade for at Carolina tiltræder på netop dette tidspunkt i vores vækstrejse og kunne med det samme se, hvordan hun passer ind i vores i forvejen internationale team," lyder det fra Rolf Adamson.

Nexcom har en klar strategi for at vækste kraftigt internationalt de næste tre år. For at fokusere, understøtte og øge aktiviteterne omkring væksten har Nexcom lagt en klar strategi for international vækst over de næste tre år.

Nexcom kommer ikke ind på den konkrete strategi, men bestyrelsesformand Thomas Honoré skriver i meddelelsen, at en ny chief financial officer sammen med resten af ledelsen i virksomheden nu udgør den ledelsesstruktur, der skal understøtte strategien.

"Vi har skulle se på, hvordan vi bedst understøtter og driver vækstprocessen videre i selskabet. I takt med øget vækst er der risiko for øget kompleksitet. Det imødekommer vi ved at bevare en simpel og tydelig struktur inden for både ledelsen og resten af organisationen," lyder det fra Thomas Honoré.

Softwareselskabet Nexcom efter stort fald på børsen: "Det er ærgerligt"

Bestyrelsesmedlemmer køber Simcorp-aktier 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs