Watch Medier

DLG sætter navn på ny finansdirektør

En gammel kending bliver ny finansdirektør i grovvarekoncernen DLG, der målt på omsætning er landets 15. største virksomhed.

38-årige Christina Nielsen bliver Danmarks største grovvareselskabs nye finansdirektør. | Foto: DLG/PR

Den 1. oktober vender 38-årige Christina Nielsen tilbage til DLG-koncernen, hvor hun tiltræder som finansdirektør og bliver en del af direktionen sammen med koncernchef Kristian Hundebøll og driftsdirektør Jesper Pagh.

Det oplyses i en pressemeddelelse fra den andelsejede koncern, som målt på omsætning er landets 15. største virksomhed.

Med ansættelsen øger DLG diversiteten i ledelsen, som bestyrelsesformand Niels Dengsø Jensen har betonet som vigtigt.

"Vi står på tærsklen til en ny strategiproces, hvor Christina naturligt kommer til at spille en vigtig rolle i tæt samarbejde med sine kolleger i teamet og CFO'erne i datterselskaberne, når vi skal sætte retningen for de kommende år. Her får hun for alvor mulighed for at bringe sine veludviklede evner indenfor strategi, ledelse og udvikling i spil," siger Kristian Hundebøll, topchef i DLG i meddelelsen.

Christina Nielsen er statsautoriseret revisor og har en Master of Science (MSc) i Business Administration og revision fra CBS. Hun kom til DLG-koncernen i 2015 fra en stilling som Senior Manager i Deloitte, hvor hun i mere end 10 år havde samarbejdet med DLG og herigennem havde fået et indgående kendskab til koncernen.

Hun opsagde dog sit job i september 2019, da det blev meldt ud, at DLG skulle flytte hovedkontoret til Fredericia.

"Det er en fantastisk mulighed, jeg har fået, og jeg glæder mig meget til at vende tilbage til DLG og tage hul på de opgaver, der venter forude med bl.a. ny strategi og implementeringen af koncernens bæredygtighedsplan," siger Christina Nielsen i meddelelsen.

Mere fra Watch Medier

Medie: Conscia er sat til salg

Kapitalfonden Nordic Capital har hyret flere banker til at hjælpe med et salg af it-virksomheden Conscia, som leverer digitale infrastrukturløsninger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs