Watch Medier

Finanstilsynet får rektor fra It-Universitet i bestyrelsen

Martin Tvede Zachariasen, It-Universiteta rektor, er blevet udpeget som nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse.

Foto: PRESSE

Martin Tvede Zachariasen, der er rektor for It-Universitet, er kommet i bestyrelsen i Finanstilsynet. Han tiltræder den 1. juli.

Det er erhvervsminister Simon Kollerup, der har udpeget rektoren. Og det nye bestyrelsesmedlem styrker kompetencerne med sin viden fra arbejdet.

"Martin har indsigt i dataanalyse og cyberrisici, områder der bliver stadig mere relevante for Finanstilsynet at have stærke kompetencer inden for, og derfor er han det helt rigtige valg," siger Nina Dietz Legind, formand for Finanstilsynets bestyrelse, i forbindelse med udnævnelsen.

Udnævnelsen af Martin Tvede Zachariasen er en tilføjelse til Finanstilsynets bestyrelse, der nu består af ni medlemmer.

 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs