Watch Medier

Klaus Holse bliver formand for it-selskabet EG for anden gang

To år efter han trak sig fra posten, er tidligere Simcorp-topchef Klaus Holse tilbage som bestyrelsesformand for it-selskabet EG.

Tidligere Simcorp-topchef bliver igen formand for EG. | Foto: Simcorp/PR

Softwareselskabet EG skifter ud på posten som bestyrelsesformand og byder et velkendt ansigt i form af Klaus Holse velkommen tilbage, skriver Computerworld.

Det sker to år efter, at den nu tidligere topchef for Simcorp stoppede i formandsrollen.

"Det glæder mig meget at vende tilbage til EG som bestyrelsesformand, og jeg ser frem til arbejde med Mikkel Bardram [adm. direktør i EG, red.] og hans team igen," siger Klaus Holse til Computerworld.

Den hidtidige formand, finske Petri Oksanen, der netop overtog posten fra Holse i 2019, træder et skridt ned og bliver næstformand i bestyrelsen.

Mere frihed

Klaus Holse meddelte i sidste måned, at han fra begyndelsen af september overlod topposten i Simcorp til Christian Kromann.

En af begrundelserne var ønsket om at mere frihed i dagligdagen.

"Jeg har været i job, som har krævet min tilstedeværelse 24/7 i 30 år. Det kunne også være rart at have 20 år, hvor jeg ikke behøvede det. Jeg vil stadig gerne arbejde en masse, men også gerne være i en situation, hvor man kan tage fire uger til Australien, eller gøre ting, hvor man ikke nødvendigvis skal være på arbejdsmæssigt hele tiden," sagde Klaus Holse til ITWatch.

I forbindelse med udmelding fastslog han samtidig, at han fremover netop ville fokusere være på bestyrelsesarbejdet og startups.

Christian Kromann: Jeg kunne godt se scenariet, hvis jeg fik positioneret mig 

Klaus Holse dropper tilværelsen som topchef: Bagsiden er at man er på 24/7 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede