Watch Medier

Zetland skifter ud på chefredaktørposten - Lea Korsgaard bliver formand

Det digitale smedie Zetlands redaktionschef stiger i graderne og bliver mediets nye ansv. chefredaktør efter Lea Korsgaard, som samtidig får titel af bestyrelsesformand og udgiver.

Foto: Lars Krabbe/Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

"Det er skiftedag på Zetland."

Sådan lyder det i et opslag på Zetland tirsdag fra den hidtidige chefredaktør og stifter Lea Korsgaard, som fortæller, at redaktionschef Ida Ebbensgaard tirsdag afløser hende som ansv. chefredaktør, mens hun selv får rollen som arbejdende bestyrelsesformand og udgiver.

"I går blev jeg formelt valgt som formand og udgiver på Zetland, og i dag overtager Ida Ebbensgaard den vigtige post som ansvarshavende chefredaktør, der er øverste ansvarlige for de historier, vi udgiver," skriver Lea Korsgaard.

 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Jyske Bank skruer op for rentesatser

I modsætning til Nykredit fastholder landets tredjestørste bank, Jyske Bank, en rente på 0 pct. på almindelige lønkonti. Men renten hæves på udlån og på en stribe opsparingsprodukter.

Læs også

Relaterede