Watch Medier

Tidligere Nets-pressechef bliver partner i kommunikationsbureau

Primetime får nyt medlem af ejerkredsen, når den nuværende chef for public affairs bliver partner efter et år hos kommunikationsbureauet.

Foto: Jens Dresling

Karsten Anker Petersen, chef for public affairs i kommunikationsbureauet Primetime, træder ind i ejerkredsen og bliver samtidig partner. Det skriver Primetime i en pressemeddelelse ifølge Markedsføring.

Han har været ansat i Primetime siden august sidste år, hvor han kom fra en stilling som sekretariats- og kampagnechef hos Liberal Alliance. Han er desuden tidligere pressechef i Dong Energy og Nets. Karsten Anker Pedersen har også tidligere haft titel af partner i bureauet Borgen Communications.

"Karsten har en lang karriere i nogle af Danmarks største virksomheder og interesseorganisationer, ligesom han kender dansk politik indgående. Han har tilført Primetime unikke kompetencer fra øverste hylde, når det gælder f.eks. public affairs og finansiel kommunikation. Og han er samtidig en erfaren leder og godt selskab, så vi er glade for, at Karsten har sagt ja til at blive partner i virksomheden," siger Casper Hyldekvist, der er managing partner i Primetime.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs