Watch Medier

AP Pensions investeringsdirektør har nul ambitioner om marathon og triathlon - han bruger fritiden på at være en god far

1. juni overtog Rasmus Cederholm posten som investeringsdirektør i AP Pension efter et af sine ledelsesforbilleder, Ralf Magnussen. En opgave, han anser for at handle mere om evolution end revolution.

Rasmus Cederholm er investeringsdirektør i AP Pension. | Foto: PR

Da AP Pensions tidligere investeringsdirektør, Ralf Magnussen i slutningen af april meldte, at han stoppede i jobbet for at blive direktør i Nykredit Asset Management, var der en person, daværende aktiechef, Rasmus Cederholm, valgte at ringe til med det samme. Hustruen Cecilie.

For i kølvandet på afskeden, havde AP Pensions adm. direktør Bo Normann Rasmussen kaldt aktiechefen til møde. Et møde, som Rasmus Cederholm håbede på, kunne indeholde et tilbud om forfremmelse. Og som hustruen skulle være med til at nikke ja til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs