Watch Medier

Ejendomschef hos Coop får direktørtitel

Coops ejendomschef, Flemming Møller Hansen, får fremover titel af ejendomsdirektør. Det sker som anerkendelse af resultaterne af Coops nye ejendomsstrategi om i højere grad at være ejer end lejer af butikslejemål.

Flemming Møller Hansen har i en alder af 43 været i Coop i 24 år. | Foto: PR / Coop

43-årige Flemming Møller Hansen er udnævnt til ejendomsdirektør i Coop, oplyser den forbrugerejede dagligevarekoncern.

Siden 2019 har han været ejendomschef efter en karriere i koncernen, der blev indledt tilbage i 1998.

"Udnævnelsen sker på baggrund af den række flotte resultater, som Flemming Møller Hansen har leveret, siden han tiltrådte som ejendomschef. I den tid har han stået i spidsen for at udvikle helt nye ejendomsprojekter og gennemføre Coops butiksporteføljestrategi og ejendomsstrategi om i højere grad at eje de ejendomme, hvorfra Coop driver sine butikker," skriver Coop.

Selskabet fremhæver også købet af et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet, sammensætning af et nyt og udvidet bygge- og projektudviklingsteam samt opbygningen af en pipeline af ejendomsviklingsprojekter i milliardklassen, herunder Coop Byen ved Coops hovedsæde i Albertslund.

 

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs